Pikantit | Kuoronjohtaja | Laulajat | Levyt

Pikantit

Toiminta

Pikantit harjoittelee maanantaisin ja pitää yleensä kerran vuodessa viikonloppuleirin. Kuorossa on iloinen ja hyvä yhteishenki. Kuoro järjestää konsertteja yleensä jouluisin ja keväisin. Lisäksi Pikantit esiintyy vuoden aikana monissa tilaisuuksissa ja musiikkitapahtumissa.

Ohjelmisto

Pikanttien ohjelmisto on monipuolista. Repertuaariin mahtuu sekä viihteellistä että perinteistä kuoromusiikkia, ja ohjelmistossa on myös uutta suomalaista kuoromusiikkia. Kuoron sydäntä lähellä on lisäksi Kangasalla vaikuttaneiden ja vaikuttavien säveltäjien ja runoilijoiden teosten esittäminen ja tallentaminen.

Historiaa

Vuoteen 2007 saakka Pikantit toimi Kangasalan Karjalaiset ry:n alaisuudessa Kangasalan Karjalakuorona, mutta nykyään kuoroa ylläpitää Kesäpäivän Laulu ry. Rekisteröitymisen myötä kuoron nimi vaihtui. Syyskuussa 2011 kuoro osallistui pitkäaikaisen taiteellisen johtajansa Johanna Lanton johdolla kansainväliseen kuorokilpailuun "Europe and its Songs" Barcelonassa. Pikantit saavutti kilpailussa hopeatason omassa sarjassaan.


Musikaalikonsertti 2023

Musikaalikonsertti 10.11.2023

email: pikantit(at)pikantit(piste)com

Pikantit 2008

coninfo